i hate upc!

am scris ditai postul in care injuram in mod aproximativ coerent stalkerii mei de pe net, metalheadzii si electroheadzii, bucurestenii si lumea in general, p’aia cu caii lor si p’aia cu apocalipsa. si dupa aia venit upc’u si mi-a tras-o. fuck yaaaa!!!

eh.. acu’ ce sa faci? o sa va injur aproximativ incoerent, dar sistematic:

1. nu inteleg de ce va fute grija..intereseaza.. care este numele meu adevarat sau al surorii mele. adevarul este ca niciunul dintre voi, stalkeri mici si prapaditi nu veti avea ocazia sa ma strigati vreodata asa. ala este pentru apropiati, nu pt handicapti, inapti, idioti plictisiti si frustrati. and p.s. you’re all a bunch of terrible stalkers! adica, nici macar asta nu faceti ca lumea. am scris o data (de fapt de vreo 2 ori) pe blog numele meu adevarat, dar daca creierul vostru de strut nu va ajuta.. ce sa va fac. acum stati si gugaliti cu o cheama anorecsia. de parca ar conta! in schimb, in ceea ce o priveste pe sormea, daca incepeti sa inventati povesti despre ea, aveti MAAAAAAAAAAARE grija sa nu ajunga pe la urechiusele mele ca va rup cate un degetel si vi-l bag sistematic in cate o gaura si dupa aia va rup picioarele si le folosesc drept ciocan ca sa intre degetele cat mai adanc, pana cand se intalnesc toate undeva in mijlocul corpului vostru infect. (ok, nu e o pedeapsa chiar asa naspa, dar m-a amuzat imaginea.. vedeam asa un fel de floricia din degete plutind prin sange.so cuuuuuute – oricum, you’re dead.)

2. m-am super ultra giga..uber ..mega .. sictirit de metalistii retardati din bucurestiul asta care nu stiu altceva in afara de trash si gay metal. alcolici basinosi si burtosi care se cred mare don juani (a se citi cu j, nu cu h) care dupa ce ca nu stiu decat 3 trupe si cate o singura piesa de la fiecare , nici nu sunt in stare sa priceapa cand li se spune intr-un mod dragut fuck off, im not interested! bucurestiul asta este plin de aceleasi fete obosite, aceeasi labari tristi care se manisfesta la aceeasi piesa in fiecare miercuri,vineri si sambata de prea mult ani si n-ar vrea in ruptu capului sa mai asculte si altceva. ah da.. si care sunt fani inraiti ai unei trupe pt ca vin in romania. acum toata lumea asculta hatebreed.deci mor!

3. pt ca pun pariu ca toti stalkerii de la punctul 1 se intreaba acum de ce mai merg in hh si fire daca ii distretuiesc pe oamenii aia (nu toti, doar 99%, iar aia 1 % sunt ai mei 2-3 prieteni, restul, dont get fooled, i dispise you too) ,hai ca va mai arunc si voua cate o bucata veche de paine: pt ca nu am unde in alta parte sa imi misc curu din casa! in parc suntem toata ziua cu cainele, dar acolo nu pot sa-mi etalez fustitele si sunt mai mereu plina de noroi si nemachiata (so run motherfuckers and take pics ca aia din cancan!this is your chance!!suckers!) ,pt ca pe manele inca nu m-am dat sipt la gawfi am zis deja ca nu mai calc. desi ..recunosc, mi-am incalcat cuvantul si-am dat o tura pe la lux noctis asta iarna cu agatha. dar atmosfera era muuuult prea lame, prea multe falci pe jos si muzica prea de club A, asa ca am zis ca daca tot e sa ascultam rahaturi ,mai bine mergem undeva unde nu pute a punkisti si e bautura mai ieftina si ne-am mutat cururile (pe atunci grase) in alta bodega mai acatarii. am revenit insa, pt prima data in acel loc minunat mare cat dormitorul nostru, acum o luna, la Tanz die revolution. mi-am convins iubitul cu promisiuni de muzica true shit industrial(doar pe jumatate satisfacuta) si cu cateva rasete copioase legate de oamenii prezenti (120% kept). asa ca am mai mers si sambata aceasta. mai golut insa de data asta. n-au lipsit rasetele copioase si nici cometariile acute ale metalistilor inraiti de genul: asta nu-i industrial, asta-i house.. uite au si luminute (apropo.. batul ala fosforescent, l-a ros catelu, l-a spart, mare bafta ca nu l-a inghitit caci l-am pus pe frigider si rahatul ala din el a ros vopseaua ..mai mai sa-mi futa  faca o gaura in frigider. deci cah!) si altele! oricum, e de mers acolo. muzica mai variata, oamenii …oameni ca peste tot. oricum scena asta e un fel de private party (not my words, but liked them). dar va dau si un sfat: acolo pute in general a buda ecologicadupa 3 zile de festival ramasa fara hartie din prima , deci recomand furata batista bunicii, imbibata in muuuuult parfum si tinuta la indemana. de asemenea, aerul conditionat nu merge si sunt cam 40 de grade unde nu bate lumina. dimensiunile barului…cam 4 pe 6 metri. with that in mind you’re good to go!

and so am i. and so are you.so fuck off!

2.

Reclame